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최근작 : … 총 3종 (모두보기)
최근작 :<바 타르틴> … 총 6종 (모두보기)
소개 :
최근작 :<바 타르틴> … 총 2종 (모두보기)
소개 :
최근작 :<타르틴 더 베이킹북>,<타르틴 북 No.3>,<타르틴 브레드> … 총 14종 (모두보기)
소개 :제빵사. 샌프란시스코에 있는 유명 베이커리 타르틴(Tartine) 및 바 타르틴(Bar Tartine)의 공동 소유자이다. 천연발효와 전통적인 제빵 기술로 만든 소박한 빵으로 전 세계적으로 유명해졌다. 그의 빵과 책은 유명 셰프 알랭 뒤카스(Alain Ducasse)의 인정을 받았고, 죽기 전에 꼭 먹어야 할 음식 중 하나로 꼽히기도 했다. 2006년과 2007년 요리계의 오스카상 제임스 비어드 어워드에 노미네이트 되었고, 2008년 수상했다. 국내에 소개된 저서로 『타르틴 브레드』가 있으며, 『바 타르틴』의 사진을 담당했다.

Here's a cookbook destined to be talked-about this season, rich in techniques and recipes epitomizing the way we cook and eat now. Bar Tartine?co-founded by Tartine Bakery's Chad Robertson and Elisabeth Prueitt?is obsessed over by locals and visitors, critics and chefs. It is a restaurant that defies categorization, but not description: Everything is made in-house and layered into extraordinarily flavorful food. Helmed by Nick Balla and Cortney Burns, it draws on French traditions, time-honored processes (such as fermentation, curing, pickling), and a core that runs through the cuisines of Central Europe, Japan, and Scandinavia to deliver a range of dishes from appetizers through main courses to desserts. With more than 150 photographs, this highly anticipated cookbook is a true original.